Fremragende
4.5 out of five star rating on Trustpilot
Trustpilot

Unik kombination af bæredygtighed og komfort

EcoNatural papir (papirhåndklæder, håndklædeark, servietter, toiletpapir og aftørringspapir) fra italienske Lucart Professional er produktet af sand bæredygtig innovation.

Alle produkter i EcoNatural serien består af 100% genbrugsmateriale. Basismaterialet i EcoNatural består udelukkende af genindvundne drikkekartoner (mælk, juice, etc.).

Gennem en innovativ proces adskilles kartonerne i deres grundbestanddele: cellulose (papir) og den aluminium og/eller  polyethylen (plast) som kartonerne er 'foret' med for at gøre dem tætte.

Af den genindvundne plast og aluminium fremstiller Lucart dispensere mens det genindvundne papir anvendes til at fremstille EcoNatural produkterne.

 

Gennem en innovativ proces genindvinder Lucart drikkekartoner og omdanner dem til deres grundbestanddele: papir, aluminium og plast.

 

Det meget homogene basismateriale som Lucart opnår via genindvindingsprocessen muliggør produktionen af hvad der er verdens formodentlig mest komfortable bæredygtige papir. Papirets blødhed og sugeevne er fuldt ud på højde med papirprodukter fremstillet af nyfiber (af nyfældede træer).

En anden væsentlig fordel der opnås i processen er at papirets evne til at opløses i vand er meget høj. Det betyder at de problemer nogen oplever med stoppede afløb når der anvendes genbrugspapir - de er ikke et emne med EcoNatural.

Relevante produkter i EcoNatural serien er endvidere dermatologisk testet hvorfor produkterne er et sikkert valg til allergikere og til brugere med sart hud.

EcoNatural er et unikt produkt hvilket på diskret vis understreges af papirets skønne sandfarve. Et diskret men dog tydeligt signal til brugerne af jeres toiletter om at I har foretaget et miljøvenligt valg.

Se videoen nedenfor for en introduktion af processen der gør EcoNatural produkterne mulige og om hvordan EcoNatural produkterne nærmest er definitionen af cirkulær økonomi.

 

 

Sammenlignet med tilsvarende komfortabelt papir produceret af nyfibre vil du med EcoNatural opleve en prismæssig besparelse i niveauet 10-15%. Hermed opnår du altså med EcoNatural ikke alene tilfredse brugere grundet den høje komfort - og en bæredygtig løsning baseret på 100% genbrugsmateriale. Du opnår tilligemed en forbedret driftsøkonomi.

Med EU's Ecolabel og FSC-certifikat er der styr på dokumentationen for at du med EcoNatural vælger bæredygtigt.

EcoNatural er kort sagt en af den grønne omstillings lavthængende frugter. Lige til at række ud og plukke...  

Du finder vores udvalg af EcoNatural produkter her. Er der et produkt du savner så kontakt os. Vi forhandler Lucarts komplette program så vi kan helt sikkert finde en løsning også på dit konkrete behov.

Lucarts komplette linje af EcoNatural produkter finder du her.

 

 

×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: