Fremragende
4.5 out of five star rating on Trustpilot
Trustpilot

Om Bambusserien af grønne emballageprodukter

 
Bambusserien af grønne emballageprodukter er din genvej til at starte din grønne omstilling - nu.

Serien omfatter et bredt udvalg af produkter: bægre til kolde og varme drikke, sugerør, popcornbokse, snack bokse, bland-selv emballage, etc.
 
Stay-Well kan være din totalleverandør af emballage. Vælg blandt vores standardprodukter - eller lad os udvikle de specialprodukter til dig som du måtte have behov for. Vores produkter kan kundetilpasses på alle måde: materiale, form, størrelse, design, etc.
 
 

Alle emballageprodukter du måtte have behov for fra kun en dedikeret leverandør. Grøn af natur og mulig at kundetilpasse til eksakt dine ønsker.

Bambus leverer indiskutable miljømæssige fordele

Udover det indlysende - at reducere skovrydning - er bambus en vedvarende grøn ressource der også byder på mange andre fordele:

 • Da bambus trives på marginaljorder konkurrerer bambusdyrkning ikke med fødevareproduktion.
   
 • Grundet bambussens robuste og nøjsomme natur kan den dyrkes uden brug af kunstgødning og pesticider
   
 • Grundet sit rodnet modvirker bambus jorderosion.
   
 • Fordi bambussen ikke er et træ men en græslignende plante kan den dyrkes uden behov for genplantning. I takt med at 'stammer' høstes skyder nye skud frem.
   
 • Sammenlignet med træer gror bambussen ekstremt hurtigt. Det er en af grundende til at bambus optager mere CO2 og producerer mere ilt når man sammenligner med træer - og de fleste andre planter. 
   
 • Bambuspapiret vi bruger er i modsætning til almindeligt papir ikke bleget. 


Læs mere om bambussens mange fordele her.
 


En af de mange fordele ved bambus er at når man sammenligner med træer producerer bambussen mere ilt og optager mere CO2... 

Grøn, grønnere, grønnest...

Bambusserien er udviklet til at opfylde dine grønne ambitioner - uanset hvilket niveau dine ambitioner befinder sig på. 

Er dine ambitioner blot at få din grønne omstilling startet - men du samtidig ikke kan acceptere signifikant højere priser end du er vant til at betale for 'sorte' produkter - så vælg f.eks. et PE-coated bambusbæger med PET-låg. 

Hvis dine ambitioner rækker videre - så erstat PET-låget med at låg af bambus. Eller gå all-in og vælg bambusprodukter med PLA eller PBS-coating som gør produkterne 100% fossilfri og varierende grader af bionedbrydelige/komposterbare.

Med andre ord kan vi levere dig løsningen uanset hvilke ambitioner du har for den grønne omstilling af din emballage.

Branded, co-branded or non-branded

Din emballage er et effektivt medie til at formidle dit brand.
 
Det er helt op til dig om du vil benytte din emballage fuldt ud til kun at formidle dit eget brand, om du vil dele pladsen med dine leverandører - eller om du blot ønsker at anvende vores diskrete 'grønne' standarddesign.
 
Vores produktion understøtter din kreativitet - vi kan levere produkterne flexo eller offset trykt - så ethvert design du kan forestille dig kan vi producere. 
 

Udnyt at din emballage er et effektivt medie til at formidle dit brand. Bambusseriens produkter kan kundetilpasses i ethvert aspekt.

Stabile leverancer

Vi producerer Bambusserien i regioner hvor bambussen ikke er en knap ressource. Hvor markedet for træ-baseret papir har været udsat for mangelsituationer og ineffektive forsyningskæder er markedet for bambuspapir mere stabilt.

Kina er verdens største producent af bambus fulgt af lande som Vietnam og Indien. Her udvikler offentlige myndigheder og NGO'er sammen bambusproduktion som et værktøj i den socio-økonomiske udvikling af landområder hvor jordkvaliteten ikke er egnet til produktion af andre afgrøder.

Det stabile råvaremarked for bambus kombineret med langsigtet produktionsplanlægning gør, at hvis du giver os prognoser for dit behov, så kvitterer vi med leverancer til tiden.

Du kan vælge at lagerføre produkterne hos dig lokalt eller du kan vælge at lade os lagerføre dem for dig - eller hvilken som helst kombination af de to som giver mest mening for dig.


På trods af pandaens imponerende appetit er bambus en stort set uudtømmelig ressource. Derfor - hvis du giver os nogenlunde præcise prognoser for dit behov - så kvitterer vi med stabile leverancer til tiden...

"Men hvad med miljøbelastningen af at transportere varerne?"

Et rimeligt spørgsmål at stille er: 'Vil bambussens miljømæssige fordele ikke opvejes af miljøbelastningen ved at transportere produkterne fra hvor bambussen gror til Europa?'.

Eksperterne på området fastslår at søtransport er så meget mindre miljøbelastende end landtransport at den miljømæssige belastning af at flytte et ton med skib fra Asien til Danmark er mindre end miljøbelastningen af at flytte et ton fra Estland til Danmark med lastvogn.

Derfor tillader vi os at udelade transportfaktoren når vi vurderer fordele og ulemper i sammenligningen af bambusbaserede og træ-baserede produkter.

Besøg CarbonCares CO2 Emissions Calculator for yderligere information om miljøbelastningen af forskellige transportformer.
 

Grundet søtransports langt mindre miljøbelastning end landtransports er den klimamæssige belastning ved at flytte et ton bambusbaserede produkter fra Asien til Danmark med skib mindre end den klimamæssige belastning ved med lastvogn at flytte et ton træ-baserede produkter fra Estland til Danmark.

Bestil vareprøver

Du finder alle produkter i Bambus-serien her kontakt os for at bestille vareprøver så du kan få din grønne omstilling påbegyndt - nu.
 
 
×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: