Fremragende
4.5 out of five star rating on Trustpilot
Trustpilot

Papir der modvirker tilstoppede afløb

AquaStream fra Lucart Professional

AquaStream er en serie af hygiejnepapir (papirhåndklæder, toiletpapir og aftørringspapir) udviklet med henblik på at forhindre stoppede afløb.

Ved at opløses ekstraordinært hurtigt modvirker AquaStream produkterne afløbsproblemer i installationer med problematisk rørføring: bygninger med afløb med utilstrækkelig hældning, rørføring med skarpe knæk, etc.

Dette gør AquaStream produkterne selvskrevne til brug i bygninger med uhensigtsmæssige konstruktioner, i tog, i fly, på campingpladser, etc.

Herved kan driftsforstyrrelser med toiletter ude af drift samt omkostninger til spuling og udsugning af tilstoppede afløb undgås.

Endvidere er AquaStream papirhåndklæder oplagte til brug på badeværelser hvor håndvaskene befinder sig tæt på toiletterne hvorved en del af de traditionelle vanskeligt opløselige papirhåndklæder ender i toilettet og udgør en risiko for tilstoppede afløb. AquaStream håndklæderne opløses i lighed med de øvrige AquaStream produkter på kun 7 sekunder hvorfor de ikke gør skade hvis de skylles ud i toilettet.

Funktionel komfort

AquaStream produkternes egenskaber er opnået ved at producere papiret af en speciel pulp bestående af nyfiber med kun særligt korte fibre.

Papiret føles tykt og komfortabelt og har en snehvid farve.

På miljøsiden er produkterne EU Ecolabeled samt PEFC certificeret hvilket garanterer at det anvendte træ er produceret på en forsvarlig måde.

AquaStream produkterne er endvidere dermatologisk testet hvilket sikrer dig at produkterne ikke alene er et godt valg for jeres afløb men også for brugere med sart hud.

Du finder vores AquaStream produkter her. Er der et produkt du savner så kontakt os. Vi forhandler Lucarts komplette program så vi kan helt sikkert finde en løsning også på dit konkrete behov.

Læs mere om Lucarts AquaStream produkter og find deres komplette program her.

 

 

×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: