Om os

OM VORES FORRETNINGSGRUNDLAG 

 

Det øgede fokus på god håndhygiejne er ubetinget af det gode.

 

Tilgodeses behovet imidlertid ikke med de rigtige løsninger bliver det både urimeligt miljøbelastende og forfærdeligt dyrt. Baserer vi f.eks. hele samfundets behov for hånddesinfektion på engangsemballager vil det producere bjerge af plastaffald.

 

Derfor har Stay-Well.dk taget opgaven på sig, at sikre især virksomheder, kontorer, forretninger og institutioner gode bæredygtige håndhygiejneløsninger.

 

Vi holder fokus på bæredygtighed i ethvert aspekt - såvel brugsmæssigt, miljømæssigt som økonomisk.

 

Vi har ikke alene fokus på at levere gode produkter på gode vilkår. Vi fokuserer også på at gøre en forskel i et større perspektiv.

 

Vi producerer i Danmark hvor det er muligt (gulvstandere til dispensere, hånddesinfektion, etc.). Vi benytter en socioøkonomisk virksomhed som pakkeri. I det hele taget bestræber vi os på at dit køb hos os gavner en god del mere end blot de gode produkter du modtager i pakken.

 

STAY-WELL.DK - EN DEL AF EN STØRRE FAMILIE

Stay-Well.dk ApS er med søsterselskaberne 1StepAhead A/S og A-team ApS en del af en familie med en lang stolt tradition for at gøre tingene ordentligt. Stay-Well er ingen undtagelse.

 

Velkommen til Stay-Well.dk - tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden for at få direkte besked i takt med at vi udvider vores sortiment af løsninger.

 

Besøg butikken her.

 

 

Med venlig hilsen, 

 

Stay-Well.dk ApS

Gunnar Liland Thomsen

Grundlægger