Fremragende
4.5 out of five star rating on Trustpilot
Trustpilot

Om Stay-Well

Grundlagt på troen på at vi sammen kan gøre det bedre... 

Stay-Well's verden består primært af produkter til 'away-from-home'-badeværelser: dispensere og forbrugsstoffer (sæbe, hånddesinfektion, papirhåndklæder og toiletpapir).

Vores verden udgøres af produkter og løsninger der historisk betragtet kan karakteriseres som værende 'lavinteresse'. Det er de færreste af os der skænker f.eks. toiletpapir en tanke - med mindre at det mangler...

I denne lidet fashionable branche finder du os hos Stay-Well dybt passionerede omkring hvad vi gør. Fordi vi ved, at vi sammen med dig kan gøre det bedre. Bedre for miljøet, bedre for dine brugere - og bedre for din økonomi. Bedre hver eneste dag.

Set med vores øjne udgør branchen vi befinder os i således en hel buket af mulige gevinster der blot venter på at blive realiseret. Til gavn og glæde for miljøet, for dine brugere - og ikke mindst for din økonomi.

Drevet af den øgede miljøbevidsthed og af den grønne omstilling oplever vi at vores branche og dens løsninger er på vej ud af sin lavinteressetilværelse og ind i en ny epoke hvor branchen mødes med skærpede krav og forventninger. En bevægelse vi hilser varmt velkommen.

 


Den grønne omstilling kalder ikke alene på mere miljøvenlige produkter - den kalder på de løsninger der på én gang er baseret på miljøvenlige produkter OG som reducerer forbruget af dem mest muligt. Dét er langsigtet bæredygtighed.

Med mod og vilje til at tænke langsigtet...

Befinder man sig som Stay-Well i branchen for dispensere og forbrugsstoffer til 'away-from-home'-badeværelser - så synes det nok for de fleste ulogisk at undfange og promovere begreber som 'zero-waste': at arbejde målrettet for en reduktion af brugen af produkterne vi sælger.  

Hos Stay-Well tror vi imidlertid på at tiden er kommet, hvor det at udvikle og tilbyde de løsninger der i størst mulig grad gavner det samfund vi er en del af, bærer belønningen i sig selv. 

Derfor arbejder vi passioneret på både at tilbyde de mest bæredygtige produkter - OG samtidig på at tilbyde de løsninger der forbruger mindst muligt af dem.

Vi oplever at befinde os i en branche hvor det er en ny måde at tænke tingene på. En ny måde der ikke alene er bæredygtig for det samfund vi er en del af - men som også er bæredygtig for os som virksomhed.

Nedenfor kan du læse om hvad vi mener når vi siger 'zero-waste'. Begrebet dækker alle vores genopfyldelige sæbedispensere og udvalgte papirdispensere.

 

Hovedparten af ’away-from-home’-sæbedispensere i Danmark, er baseret på et refill-system. Jeres samvittighedsfulde rengøringsfolk vil for enhver pris undgå, at I oplever at dispenserne løber tør.

Derfor skiftes refill’en lang tid før den er helt tom. Det er dyrt i sig selv. Læg dertil at sæbe i refill-systemer er mindst 300% dyrere end sæbe i en dunk til genopfyldning. Så bliver det rigtigt dyrt.

Er det så bare din driftsøkonomi det går ud over, så er det jo ’blot’ et spørgsmål om penge der måske kunne have været brugt bedre på noget andet.

Tænker du imidlertid de bjerge af plastaffald der skabes på denne måde ind i det, så er det ikke længere kun et spørgsmål om I skal betale meget eller lidt, så er det også et miljøspørgsmål som vedrører de kommende generationer.

 


Genopfyldelige sæbedispensere, håndklædearkdispensere og dobbeltrulle toiletpapirdispensere er alle at betegne som 'zero-waste'-dispensere der muliggør store besparelser for såvel miljøet som dit driftsregnskab. Og det vel at mærke uden at lede til én eneste dårlig brugeroplevelse.

 

Spild og ineffektivitet som i eksemplet ovenfor - genopfyldelig vs. refill-baseret sæbedispenser - er hvad Stay-Well er grundlagt for, sammen med dig, at gøre noget ved. Hver dag.

Vi fokuserer vores indsats på, at stille et produktprogram til rådighed for dig, som gør det nemt for dig at vælge den gode løsning. Vi søger, vi udvikler, vi tester, vi besøger leverandører over hele kloden. Alt sammen for at du hos os nemt kan vælge løsninger, som du kan stole på er i orden: bæredygtighed, CSR, value-for-money, etc.

Samtidig fokuserer vi på at udnytte teknologien på en måde, således at dine løbende leverancer fra os, forløber så uberørt af menneskehånd som muligt. 

Vi leverer dig automatisk det du skal bruge til tiden, baseret på prognoser vi starter med at udarbejde sammen dig. Herefter forløber alting helt af sig selv. 

På den måde hjælper vi dig med, på fornuftige økonomiske vilkår, at få høstet den grønne omstillings lavthængende frugter. Så kan du med sindsro bruge din tid på noget andet.

 


EcoNatural serien af af hygiejnepapir fra italienske Lucart Professional er bæredygtighed fra øverste hylde. Ved på én gang at tilbyde et maksimum af komfort og bæredygtighed - altsammen til en fornuftig pris - gør det papiret til et enkelt valg for den miljøbevidste indkøber.

Velkommen til Stay-Well, sammen kan vi gøre en forskel. Hver dag.

 

×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: