Fremragende
4.5 out of five star rating on Trustpilot
Trustpilot

Godt for miljø, hygiejne og økonomi...


Det er oplagt at de beholdere og dispensere som vi skal forsyne os med desinfektionsmiddel og sæbe fra - de skal være berøringsfri for at sikre en maksimal hygiejne. Derfor finder du i vores produktprogram kun automatiske dispensere - altså dispensere der berøringsfrit starter når brugeren holder hånden ind under dem.

Det er ligeså oplagt at en bæredygtig løsning ikke skal basere sig på engangsemballager. Derfor finder du i vores produktprogram kun dispensere som er med genopfyldelig beholder. Dvs. at du kan genopfylde din dispenser med desinfektionsmiddel eller sæbe som du køber i 1, 2,5 eller 5 liters refill-dunke.

DISPENSERE TIL ENHVER PLACERING

Vores udvalg af dispensere dækker:
 

 

MILJØRIGTIGE OG ØKONOMISKE LØSNINGER

Her på Stay-well.dk kan du købe dunke med refill til din dispenser. Herved sparer du miljøet belastningen fra de mange typer små engangsemballager som findes på markedet. Samtidig giver det driftsøkonomisk god mening at købe refill-dunke - havde du den samme mulighed til din ink-jet printer ville du sikkert gøre det.

Aht. miljø, driftsøkonomi og komfort kan du du til de fleste af vores dispensere tilkøbe en AC/DC adaptor. Med denne kan du tilslutte din dispenser til stikkontakten og spare miljøet og din pengepung for belastningen fra at skifte batterier.

 

TRE DISPENSERINGSPRINCIPPER

I vores produktprogram finder du tre typer dispensere:

  • 'dråbe' - velegnet til væsker med en gel-agtig konsistens (kan også anvendes til væsker med en vandig konsistens). Denne dispensertype dispenserer væsken direkte i hånden
     
  • 'spray' - velegnet til væsker med en vandig konsistens (kan IKKE anvendes til væsker med en gel-agtig konsistens). Denne type dispenser sprayer væsken udover brugerens hænder på samme måde som en sprayflaske og gør det dermed mere bekvemt for brugeren at fordele væsken ud over hænderne
     
  • 'skum' - er kun velegnede til væsker der er beregnet til at blive dispenseret som skum (sæbe og desinfektion). Denne type dispenser omdanner en vandig væske til en luftig skum. Skumdispenseren giver en rigtig god brugeroplevelse med det luftige og stabile skum der er nemt at håndtere.

 

Se vores udvalg af dispensere her.

 

×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: