Trustpilot

'From Ukraine with love' - biobrændsel med holdning

 
Hos Stay-Well er vi som de fleste andre berørt af de høje energipriser - herunder priserne på biobrændsel. Samtidig er vi berørt af krigen i Ukraine og dens tårnhøje menneskelige omkostninger.

Derfor ansatte vi Olena Sappa der, sammen med sin mor og søn, er kommet til Danmark som flygtning fra Ukraine. Det er Olenas opgave, hos ukrainske producenter, at finde gode produkter til fornuftige priser til de danske pillefyr og brændeovne .
 
På denne måde fylder Olena sin tid i Danmark med at gøre gavn - både for Ukraine hvor behovet for udenlandsk valuta er stort - og for Danmark hvor øget konkurrence på biobrændsel har været en mangelvare.
 

Det er Olenas opgave, hos ukrainske producenter, at finde gode produkter til fornuftige priser til de danske pillefyr og brændeovne...

Gode produkter der gavner mere end blot det at holde varmen...

Ukrainerne står forrest i kampen mod dem der startede krigen og sendte priserne på bl.a. biobrændsel på himmelflugt. Olenas indsats hos Stay-Well gør det muligt for dig at lægge dine penge for biobrændsel hos netop dem der står forrest i kampen.

Prismæssigt ligger vi i den absolut laveste ende af skalaen. Vi holder et vågent øje med prisudviklingen og tilstræber at vores tilbud altid er også prismæssigt attraktive.

Vi tester produkterne hos Force Technology for at kunne garantere dig at vi kun sælger dig A1 kvalitet iht. ISO 17225-standarderne for biobrændsel.

Biobrændselserien 'From Ukraine with Love' er:

  • Din mulighed for at lægge dine penge der hvor de gavner mest; hos ukrainerne der står forrest i kampen mod dem der startede krisen
     
  • Veldokumenteret høj kvalitet - A1-kvalitet iht. ISO 17225 - dokumenteret af danske Force Technology og andre akkrediterede laboratorier
     
  • God værdi for pengene. Vi tilstræber altid at tilbyde danmarks bedste priser - for at gøre det nemt for dig at tage stilling til at lægge dine penge der hvor de gavner mest
     
  • Din garanti for ikke ved vanvare at komme til at købe ulovligt importerede russiske træpiller med falsk mærkningFind vores udvalg af biobrændsel ved at følge disse link:

 
×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: