Fremragende
4.5 out of five star rating on Trustpilot
Trustpilot

Du sparer ca. 30.000 kr. pr. dispenser

Det er med sæbedispensere som med blækprintere. Mange af dem er rørende billige at anskaffe - og forrygende dyre i drift!

Bundlinjen

Hos Stay-Well sælger vi kun genopfyldelige dispensere – og det er der flere gode grunde til. En af grundende er din driftsøkonomi.

Tag en af de mest udbredte skumsæbedispensere som du skal købe en bestemt slags refill til at ’efterfylde’ med.

For en refill med 700ml betaler du hos en af de største leverandører i Danmark kr. 104,27. Hos Stay-Well – og hos mange andre – koster en dunk med 5 liter skumsæbe for påfyldning af en genopfyldelig dispenser under 100 kr.

Samtidig koster en genopfyldelig dispenser typisk under 400 kr. – og har en teknisk levetid ikke under 250.000 dispenseringer – som hver giver mindst 1ml sæbe.

Regnestykket er enkelt: i løbet af dispenserens levetid sparer du mindst 30.000 kr.

Miljøgevinsten

I løbet af den genopfyldelige dispensers levetid vil du anvende ca. 50 stk. 5 liters dunke til genfyldning. Dispenseren med refill-systemet derimod vil forbruge ca. 360 engangs-refill beholdere. 

Løsningen

Det er ikke på mange områder du kan gøre miljøet en så stor tjeneste og samtidig blive så rigeligt belønnet økonomisk. Men med sæbedispensere kan du. I dag er en god dag at begynde :) 

Se oversigten over vores genopfyldelige sæbedispensere her:

 

- Sæbedispensere til flydende håndsæbe

- Sæbedispensere til skumsæbe

- Sæber til efterfyldning af dispensere 

 

Gennem sin levetid vil en genopfyldelig dispenser spare dig for ca. 30.000 kr. når du sammenligner med dispensere hvor du er tvunget til at bruge en specifik refill. Oveni besparelsen opnår du langt større forsyningssikkerhed: 5 liters dunke til genopfyldning af sæbe og desinfektion kan du købe over alt. Ovenfor ser du vores DWA21D genopfyldelige dispensere der leveres i hvid, sort og børste stål. Klik her for at finde vores komplette dispenserprogram.

×

Velkommen til Stay-Well

Angiv ved at klikke på en af knapperne nedenfor om du besøger os som privatperson eller som erhvers-/institutionskunde: